Administratieverwerking

Met de administratieverwerkingsservice van Henry de Vries kunt u als MKB ondernemer veel tijd en moeite besparen. Onze ervaren administrateurs kunnen u op verschillende manieren ondersteunen bij het verwerken van uw bedrijfsadministratie. Hieronder vindt u een tweetal pakketten die wij aanbieden voor starters en ondernemers uit het MKB. Heeft u vragen over onze dienst administratieverwerking of wilt u een pakket afnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

Administratieverwerking - Pakket 1

U houdt de administratie zelf bij, wij doen een check, geven advies en antwoord op vragen.
Met een beetje hulp kunt u prima zelf uw administratie bijhouden, maar overschat uzelf niet, aangezien administratieverwerking ook echt een vak is. Maak dan alleen gebruik van de kennis en ervaring van ons. Wij beantwoorden uw vragen, geven tips en doen een eind-check.

Wij maken gebruik van de volgende software mogelijkheden:
• AccountView (Visma)
• Nextens (Elsevier)
• E-boekhouden
• Excel oplossingen (maatwerk voor zeer kleine administraties)

Administratieverwerking - Pakket 2

Bespaar uw eigen tijd: u levert periodiek aan, wij doen dan de volledige administratie.
Elke maand levert u uw administratie aan. Wij verwerken het voor u voor de Inkomsten-/ Vennootschaps-/ en Omzetbelasting, en geven u periodiek een update omtrent de stand van zaken. De administratie is hierdoor altijd up-to-date, dus geen verrassingen aan het einde van het jaar!

Wij maken gebruik van de volgende software mogelijkheden:
• AccountView (Visma)
• Nextens (Elsevier)
• E-boekhouden
• Excel oplossingen (maatwerk voor zeer kleine administraties)

Administratieverwerking Meppel

Hieronder vindt u een overzicht van onze maandelijkse vanaf prijzen. Prijzen zijn exclusief BTW en zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Heeft u vragen over onze dienst administratieverwerking of wilt u een pakket afnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

Nieuws

Op verzoek van Henry de Vries van het gelijknamige Meppeler administratiekantoor vanmiddag aan Tony Mulder...